ATCOM SOCIETATE COOPERATIVĂ s-a înfiinţat în 1968 având denumirea de Uniunea Judeţeana a Cooperativelor Meşteşugăreşti Buzău. Odata cu reorganizarea teritorială a României şi-a început activitatea în acelaşi an desfăşurând activităţi de coordonare şi îndrumare la nivel de judeţ a cooperativelor meşteşugăreşti.

În 1992 Uniunea Judeţeană a Cooperativelor Meşteşugăreşti se transformă în Asociaţia Teritorială a Cooperaţiei Meşteşugăreşti (ATCOM) în conformitate cu Decretul Lege nr.66/1990.

În 2005 ATCOM BUZĂU se transformă în ATCOM SOCIETATE COOPERATIVĂ conform legii nr.1/2005.

Activitatea de producţie în domeniul confecţiilor pentru femei, a început în anul 1999 în colaborare cu Madirom Intimoda SRL din Italia urmând ca din 2001 secţia situată în incinta sediului administrativ al societăţii să producă confecţii pentru diverşi parteneri din Franţa, Italia, Germania, Turcia, Portugalia, Spania, Anglia.

În anul 2004 se organizează o a doua incintă a aceleiaşi secţii tot în cadrul sediului administrativ al societăţii ajungându-se în prezent la un număr de 77 angajaţi.

Organizaţia dispune de o multitudine de echipamente destinate producţiei de confecţii textile dintre care putem aminti: maşini de cusut liniar, maşini de cusut tiv, maşini de surfilat, maşini de cusut nasturi, maşini de cusut butoniere, maşini de cusut în zig-zag, maşini de aplatisat, prese de călcat cu generatoare de abur, compresoare, etc.

 ATCOM

                                                    SOCIETATE COOPERATIVĂ

Acest site web nu reprezintă în mod necesar poziţia oficială a Comisiei Europene.
Întreaga răspundere asupra corectitudinii şi coerenţei informaţiilor prezentate revine iniţiatorilor site-ului web.

 

Pentru informaţii despre celelalte programe finanţate de Uniunea Europeană în
România, cât şi pentru informaţii detaliate privind aderarea României la Uniunea Europeană, vă invităm să vizitaţi adresa web a Centrului de Informare al Comisiei
Europene în România.

ACASADESPRE NOIPRODUSESERVICIIPROIECTECONTACT